Presentació

IMG_3558 2Després d’una llarga trajectòria a la restauració, al 2013 vam iniciar el projecte d’aquest restaurant tranquil i amb encant al bell mig de l’espai agrari periurbà denominat “les cinc sènies”, envoltat de camps agraris i d’elements patrimonials com la Torre de Mata, l’Ermita de Sant Martí de Mata o l’aqüeducte de les cinc sènies. Avesats a la cuina tradicional, catalana, i de mercat, us oferim la possibilitat de degustar tant productes del mar, amb l’especialitat en arrossos i fideuàs, com productes de muntanya: cargols, carns a la brasa, productes de temporada i molt més. Volem que sigui per a vosaltres un lloc on gaudir del menjar en grup amb un espai saludable per la canalla, i on gaudir de la companyia sota la llum de les estrelles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s