Després d’una llarga trajectòria a la restauració, hem iniciat el projecte d’aquest restaurant tranquil i amb encant al bell mig de l’espai agrari periurbà denominat “les cinc sènies”, envoltat de camps agraris i d’elements patrimonials com la Torre de Mata, l’Ermita de Sant Martí de Mata o l’aqüeducte de les cinc sènies. Avesats a la cuina tradicional, catalana, i de mercat, us oferim la possibilitat de degustar tant productes del mar, amb l’especialitat en arrossos i fideuàs, com productes de muntanya: cargols, carns a la brasa, productes de temporada i molt més. Volem que sigui per a vosaltres un lloc on gaudir del menjar amb un espai saludable per la canalla, i on gaudir de la companyia sota la llum de les estrelles.

Disposem de diferents estances interiors i d’una gran terrassa, on també podem aprofitar per a fer-hi aperitius, sobretaules, copes, música i fins i tot ball. Podreu triar entre els diferents plats de la Carta o bé aprofitar les possibilitats dels Menús de que disposem (setmanal, de temporada, per a grups o de caps de setmana) així com plats per emportar.

Acollim també esdeveniments amb un toc rural com casaments, comunions, batejos, festes especials i aniversaris, entre d’altres i participem a diferents jornades gastronòmiques.